Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Bun- facand abstractie de faptul ca Nicolae Ceausescu a spus aceste lucruri- sunteti de acord cu ideea in sine ?!
|
Ideea in sine e o utopie, si nu strica sa ne amintim care era
adevarul din spatele unor utopii din astea, proclamate
sforaitor, asa cum faci si tu.
Citat:
PS. Nu stiu ce cizma "securista" visati ca ar fi existat dupa 1964, si nu stiu ce aveti cu cei care au lucrat in Departamentul Securitatii Statului intre 1964-1989, care au servit tara si poporul roman, indiferent de regimul politic de atunci!
Dar in fine- nu mai dezvolt acest subiect! Credeti ce vreti, dar istoria isi va spune cuvantul!
|
Ti-am mai scris si aici, si te-ai facut ca nu vezi:
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si daca esti atat de documentat, poti sa ne spui de ce a fost arestat par. Calciu Dumitresa in 1979 cand chipurile se terminase cu prigoana politica, si condamnat la peste 10 ani de inchisoare si confiscata averea inclusiv frigider si aragaz lasand familia fara bunuri de stricta folosinta iar in 1985 alungat din tara?
Care au fost beneficiile societatii, economice sau de alta natura din chestia asta?
Deci vezi mataluta, prigoana securisto-comunista n-a incetat pana in '89 iar dupa, doar s-a transformat.
|
Deci tovarase, ca tu nu stii sau nu vrei sa stii e una, dar ce s-a intamplat cu adevarat e altceva decat citezi tu din manualul comunistului harnic si istetz.