View Single Post
Vechi 10.06.2016, 00:13:18
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

De multe ori ma "cutremur" de importanta a ceea ce spunem aici.Ma gandesc cum imi scoate oamenii Dumnezeu in cale, ca sa fiu mai atent la ceea ce spun aici.
Am intalnit de curand o categorie de oameni, deci nu ca cei care i-am enumerat mai sus,( care au si posibilitati materiale si pot fi si un model ,familii stabile dar care amana o eventuala sarcina din motive de cariera sau altele multi ani, ssi la un moment dat aveau probleme in a avea o eventuala sarcina)care m-a facut sa mai scriu aici.

Era o mama care incepuse sa faca tratament cu vreo treizeci - patruzeci de ani in urrma.Nu putea tine o sarcina, dupa doua trei luni sau uneori mai mult pierdea sarcina.Ea a continuat cu tratamentul nu stiu daca si cu rugaciunea, ca femeia era in lacrimi la ce imi spunea.A avut opt astfel de sarcini pierdute.Si ea tot facea tratament, vroia asta.
La a noua sarcina femeia a nascut.Dar e bine sa nu fortezi norocul,dar tu poate ai o idee fixa.:-(
Dupa cum imi povesteste mama , fata respectiva la un moment dat isi jigneste teribil mama . Ca nu a facut nimic ptr ea.Ma rog jigniri mari nu e cazul sa le spun aici.Si o perioada mare de timp de cand e situatia asta.Ea(mama) biata a facut, insa una din cele mai mari probleme ale mamei, a fost, ca i-a facut totul pe plac fetei,nu a reusit sa se impuna singura suficient de mult in fata ei ca parrinte unic ,caci omul de langa ea a plecat destul de iute de langa ele...Si a rama singurra.
Viata a transmis un mesaj de Sus.De 8 orri."Oare poti duce treaba asta la capat!Vei ramane singura!Opreste-te!"
Ma rog femeia e necajita si de asta ca nu primeste inapoi nici macar o minima recunostinta ptr tot efortul depus de ea.

Va puteti bucura de copii si fiind nasi de botez la copii ,de care sa va atasati,copii a
unorr familii necajite, care au o nevoie reala de ajutor.Si cum am mai vazut dupa ani de
osteneli in a ajuta pe altii,poate Dumnezeu sa schimbe totul, in timp scurt, daca propria familie mai este impreuna.
Nu ati expus prea multe date aici, asa ca eu v-am dat dupa alte situatii care le-am intalnit in viata.
Domnul sa va ajute!