View Single Post
Vechi 07.06.2016, 12:22:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Oricum, dumneavoastra veti ramane la opinia dumneavoastra, iar eu la a mea! Nicioadata nu-mi voi schimba parerea pe care am expus-o fata de regimul care a fost in Romania intre anii 1964-1989- cu bune si cu rele!
Asta ar trebui sa demonstreze ca esti retardat?

Ca evident, de alea bune nu vrei sa stii decat din perspectiva de ficior a unuia care se batea pe burta cu tovarasii de la secu' carora le facea ciubucuri, nu a unuia care lua bataie de la tovarasii de la secu pentru ca ar fi dorit sa plece din tara unde erau tinuti prizonieri cu forta.

In cazul ala, declari senin ca "tovarasii securisti si-au facut datoria si au aplicat legea"

Dar e o dovada de retard mai grav decat cel mental - retard uman, ca sa nu fii in stare sa recunosti ca legea era defecta, abuziva si sa subliniezi lucrul asta cu cel putin tot atata tarie cu cat elogiezi "realizarile trecutului".

Ca s-au facut lucruri bune pe care actualii nostri "democrati" nu sunt in stare sa le faca, e adevarat insa nu vrei sa vezi care au fost costurile mai ales cum sa explicam faptul ca in ciuda numeroaselor dovezi ca oameni au fost constant urmariti si persecutati pana in '89 te incapatanezi sa afirmi ca lucrurile astea nu s-au intamplat?

Last edited by AlinB; 07.06.2016 at 12:35:31.
Reply With Quote