View Single Post
Vechi 22.02.2008, 21:09:36
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Traditie, tu faci parte dintr-o secta? Imi pari prea ciudat cu ideea ta ca nu exista celule, plus ca ai mai afirmat ca tu intineresti fizic odata cu trecerea anilor, si intr-un final poate ne vom trezi cu tine ca de 18 ani la varsta de 80! Eu sunt uimit de astfel de experiente, dar poate ca tu chiar crezi ori iti place sa visezi la cai verzi pe pereti si la fantezii de genu ca la batranete vei arata ca la 20 de ani.
Unde scrie în învatatura ortodoxa ca ar exista celule? Sau poti spune ce e materia? Nici oamenii de stiinta nu stiu ce e materia.

Treaba cu întinerirea e pentru mine la fel de concreta cum e faptul ca exist. Daca tu numesti asta cai verzi pe pereti, eu îmi dau seama ce întuneric e în mintea ta, sa faci aprecieri fara sa verifici despre ce e vorba, de pilda sa ma cunosti. Daca m-ai vedea nu mi-ai da mai mult de 20 si ceva de ani.

Lupta cu patimile continua si dincolo, dar nu mai are duritatea de la început, când patimile sunt înradacinate. E de fapt un exercitiu placut. Si aceasta nu începe dupa ce murim ci despatimirea ne aduce tot mai mult spre aceasta, astfel ca înca din aceasta lume sunt oameni care traiesc bucuria nepatimirii.

Nu se poate sa dispara înclinatia spre patimi fiindca nu suntem roboti.

Duhovnicul e rânduit pentru spovedanie si ca sa te ajute sa nu cazi în rataciri. Dar în astfel de cazuri ce ar putea sa zica, "trebuie sa crezi în celule" sau "ai datoria sa îmbatrânesti".

Ia spune, Trupul Domnului a fost alcatuit din celule?

Ca sa spui ca e împotriva Ortodoxiei ce zic, ar trebui si sa arati în ce.
Reply With Quote