View Single Post
Vechi 31.05.2016, 13:44:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariaalexandra Vezi mesajul
El nu poate si nu doreste sa se schimbe in acest sens. Ii e mai usor sa pacatuiasca si sa urmeze calea raului. Vede ca eu ma straduiesc sa duc o viata corecta si dupa voia Domnului, dar el parca uraste si respinge lucrurile acestea. M-a numit in batjocura "sfanta", facand referire la el ca e un pacatos. Cred ca nu il pot obliga sa imbratiseze cele sfinte. Cu atat mai mult, ca am simtit ca in unele momente nu vorbea el, ci cel de jos. Si m-am tulburat.
Serios, esti chiar atat de lipsita de optiuni incat sa mai insisti pe ideea asta?

Roaga-te pentru el, chiar daca nu e de acord (desi probabil nu o sa tina mult, ai sa-l uiti repede) si vezi-ti de drumul tau.

Daca aveai doi canditati, dintre care unul cuminte, cu bun simt, credincios si individul asta, pai la asta ii intorceai spatele la asta de mult, fara prea multe rugaminti si explicatii.

Eu nu inteleg pana la urma pentru ce anume ti s-a pus pata pe el, e totusi o persoana inteligenta, e milostiv, harnic, ceva ceva care sa spuna ca merita insistat si poate fi scos din patimile lui?

Sau doar e frumusel si smecheras iar pentru gradul tau de maturitate afectiva e suficient?

Vezi ca urmatorul s-ar putea sa nu aiba patimi atat de evidente si grave, dar sa fie tot o belea si daca ai sa judeci la fel de superficial si apuca sa-ti puna inelul pe deget, te-ai ales cu belea pe viata.