Citat:
În prealabil postat de MadaDeea
Buna, de ceva timp tot incerc sa raman insarcinata si nu reusesc, nu stiu ce sa citesc, ce sa fac, cum sa citesc si cand, va rog sa imi sugerati si mie ce ar fi cel mai bine si ce a avut un rezultat foarte bun. Multumesc!
|
Hristos a Inviat!
Draga MadaDeea, nu exista retete cu rezultate mai bune sau mai putin bune; totul e dupa masura credintei.
Ar fi potrivit sa ceri sfatul si indrumarea unui preot sau a unui monarh si tot ceea ce vei face sa faci sub binecuvantarea acestuia.
Iti povestec pe scurt minunea intamplata recent in viata unor prieteni apropiati; de 4 ani se chinuiau sa aiba copii. In toamna au ajuns intamplator la o manastire de maici; si-au spus oful unei maicute intalnite in curtea manastirii iar aceasta i-a povatuit sa posteasca lunea, miercurea si vinerea si sa citeasca Acatistul Buneivestiri impreuna. Au lasat si un pomelnic la manastire pentru a se ruga si maicile impreuna cu ei.
Au facut intocmai cele randuite iar in ianuarie ea a ramas insarcinata. Din mila si din bunatatea lui Dumnezeu copilul se va naste in luna octombrie. Iar parintii multumesc lui Dumnezeu pt aceasta minune primita in dar.
In alte variante, pe langa post, stiu ca sunt randuite spre rugaciune si Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana, Acatistul Maicii Domnului, Acatistul Sf. Arhangheli sau acatistul oricarui sfant fata de care ai tu evlavie si il chemi ca mijlocitor in rugaciuni.
Sa-ti ajute Dumnezeu si daca e Voia Lui sa ti se implinesca cererea!