Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Asa sustin unii. asa se spune ..eu nu zic nici ca este nici ca nu este
|
atata m-ai tot aburit cu inclinatziile tale spre minuni shi spre alte chestii ciudate shi atractzii shi acum shi cand vezi o dai la intors, la compromis?
Poi ce lumineaza in fatza sfantului?
ce e lumina aia? Aia e energie necreata?
Nu Domnule, mie mi se pare ca s-a inscaunat dracul in slujba Sfantului Maximovici ca este sfant acel ierarh dupa cum se observa din viatza sa, dar asha cum el este sfant, tot asha shi lumina aia este satana mai, e lumina satanica venita la slujba, deci mie mi-e clar mai, shi nu ma intereseaza ca sa nu ma uit la spurcaciuni, nici nu ma intereseaza....
Sau ce crezi ca e Hristos care s-a aratat shi sf Apostol Pavel? Poi daca e Hristos, de unde shtim ca Hristos pe care l-a vazut sf Ap Pavel nu avea forme shi chip, ca doar a zis Hristos ca Tatal prin Mine se Deslusheshte shi Eu il fac Cunoscut, deci ce lumina este aia daca nu e Hristos? e Tatal? nu cred, mie imi pare ca satana a venit la slujba lor, la aia impreunza cu ortodocsii sa inscauneze imbinarea prin dezbinare....
deci imbinarea s-o inscauneze prin dezbinare, adica legea compromisului, prin calea de mijloc, adica prin tolerantza de mijloc, dreapta socotintza falsa, adica un fel de judecatorie intre pacat shi sfintzenie, primind compromisul adica nici asha dar nici asha ci doar caldic de judecata omeneasca ca oamenii shi ca ca shi o intzelegere, ca o pace "sfanta" intre dreptate shi nedreptate, intre sfintzenie shi pacat, intre minciuna shi Adevar,
adica exact scarba de sine de a accepta haina manjita pentru ca asha e toata lumea,
adica
la aia impreuna lucratori sa impreunze cu ortodocsii pe neortodocsi ca sa inscauneze imbinarea prin dezbinare shi dezbinarea prin imbinare... ca in ambele locuri e mocirla.
Ai vazut cat tupeu are satana cum se da el Dumnezeu? cum se arata el la slujba? cum consfintzeshte el ca sa dezbine ca sa uneasca pe ortodocshi cu catolici? e suficienta prezentza lui.....
Shi tu Laurentzi, nu asta ai cautat? adevarul? poi de ce ai acum o parere nici asha dar nici asha, poi ce crezi ca se vede acolo, extratereshtrii?