Citat:
În prealabil postat de Traditie
Dar tu ce crezi, ca Mântuitorul a venit ca oamenii sa ramâna muritori, sau sa devina nemuritori dar cu o constitutie de pensionari? Si crezi ca exista boli în eternitate?
Esti atee?
|
Eu cred ca trupurile cu care vom invia nu sunt din lumea aceasta, deci nu conteaza varsta la care am murit.Si spuneam ca nu poti fi fericit in totalitate daca esti bolnav sau foarte sarac sa mori de foame sau daca esti singur pe lume sau suferi dupa o fiinta draga, insa ma refeream in viata asta, nu dupa invierea mortilor.Oricum, credinta in Dumnezeirea lui Hristos este singura care poate sa il faca fericit pe om(sau macar implinit sufleteste, daca exista suferinta fizica in viata aceasta), eu consider ca alta religie nu poate rezolva problemele sufletesti ale omului, pentru ca nu il alina in nici un fel si nu-i da nici o speranta la nemurire si la iubire, la dreptate.Atee...nu sunt chiar atee, insa am o credinta foarte slaba si nestatornica, am multe indoieli...daca ar fi sa fiu sincera cu mine, nu prea mai cred in Dumnezeirea lui Hristos...poate intr-o inteligenta ca prima cauza a Universului...dar asta nu ma implineste in nici un fel, eu as vrea sa cred sincer ca Hristos este Dumnezeu:rolleyes:...Si uite, daca da Domnul sa traim inca vreo 15 ani cred ca ai sa-ti poti da seama daca imbatranesti sau nu si, daca o sa mai existe forumul asta, sa ne anunti si pe noi ca sa ne schimbam pererile, sa nu ne imbatraneasca efectul placebo:D;)...