View Single Post
Vechi 06.05.2016, 00:35:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
Doamne iarta-ma,Yasmina...180$? Mie mi se pare enorm...prefer sa-mi tund parul singura, zau asa...Si cu 180$ sa cumpar ceva copiilor mei... De ani de zile am parul lung si e f ok asa..Ma mai duc ce-i drept sa-mi taie din varfuri, pentru regenerare..dar atat...
Am intr-adevar colege super sofisticate care cheltuiesc o gramada de bani pe manichiura,coafor o data pe sapt, masaje, etc etc...Intr-adevar, arata impecabil...Dar au o personalitate super egocentrista si niste fite, mama mia! :)
Sunt frumoase ce-i drept..dar departe de a fi nestiute...:)
Pai aici este California,totul este scump si taxe cu duiumul! Toti care locuiesc in CA sunt cotati ca si divele si vipurile de cinema.
E drept ca si salariul minim este mai mare decat in alte state dar chiria iti mananca totul!

Pt mentinerea unui par lung ,vopsit ,tuns si tot tacamul =$180.
Nu m-ar deranja sa fac asta de vreo 2 ori pe an insa m-a deranjat ca la o petrecere de muieri am cunoscut o coafeza care m-a invitat la salonul ei,unul deloc de top sau de fite insa ea m-a taxat ca la unul din Las Vegas sau NY.
Este normal ca la saloane mai amarate sa ai preturi mai joase ,cu cat investesti mai mult in business cu atat trebuie sa-ti rambursezi banii.
Insa femeia respectiva este de o rapacitate proverbiala.

Oricum scuze pt off topic,aici se vorbeste despre oamenii frumosi din jurul nostru, nu despre ceilalti :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote