Citat:
În prealabil postat de fallen
Intre timp s-a aflat ca are o bacterie ( campilobacter) care se poate lua de la animale ( caini) sau carne de pasare, lapte nefiert, etc. La carereactia lui a fost dea dreptul hilara: " s-a juat cu vrun Caine cand ati fost la Inviere????"
De gaot io cred altceva, si anume ca a fost "blestemul" meu  . De florii sau cu o zi inainte am cumparat un curcan si nu a vrut sa ma ajute sz il transrz pe motiv ca are alta treaba, sa descarce lemne sa faca o masa, pe care sa o Vanda sa facem rost de bani, ca e mai important. Si m-a si zorit sa termin mai repede de hranit copilul si sa ma apic de curcan. IAR copilul neastamparat si -a bagat mana in carcasa cat am avut eu de lucru, si atunci i-am zis lui ta'su daca ti-ar conveni ca banii care+I ia pe masa sa-i dea pe tratamentului copilului, dc se imbolnaveste  .
Am gresit cand am afirmat ca copiii cu parintii necredinciosi se imbolnavesc mai frecvent sau maI grav. Nu, se imbolnavesc copiii cuparinti care subt credincioasi, dar FAC pacate. Cu cat mai credincioasi parintii Cu atat mai rau copilul ( boala). Au niste tineri care vin de mult la biserica, tot neamul, un copil plin de tuburi, saracul  . Pacate cine stie or avea din neam si pe ei a cazut..
Insa cei care nu cred in aceasta teorie karmica se pare ca sunt oarecum feriti de ea. Sau daca se ibtampla si la ei e doar intamplarea, hazardul. De acea la noi in casa e credinta ca nu se intampla belele pt ca muncim in zile de sarbatoare, CI pt ca avem aceasta superstitie si credem in ea. Printer altele...
|
Nu stim noi de ce se intampla toate!
Unii sunt bolnavi din cauza pacatelor din neam,altii pt a-si plati pacatele proprii ,altii spre a fi incercati/cercetati de Domnul iar altii pt a se cunoaste slava Lui.
Uneori ne imbolnavim din neatentia noastra si Dumnezeu nu are nici o implicatie.
Am o colega care lucreaza cu publicul si mananca mereu sau isi atinge fata,ochii si buzele cu mainile nespalate. Este mereu bolnava de cate ceva:o infectie in gat, ba la sinusuri, raceli si gripe,intoxicatii alimentare,pneumonie.
La fel isi punea lentile de contact cu mainile murdare pana cand i s-au infectat pleoapele si nu a mai putut veni la lucru cateva zile.
De mine rade tot timpul pt ca atunci cand ii ofer din hrana mea o rog sa nu-mi atinga mancarea ci sa-si ia o portie pe o farfurie separata.Daca nu am vreme sa ma duc sa ma spal atunci mananc dintr-un servetel sau folosesc un tacam ca sa nu ating mancarea cu mainile nespalate; ce este de ras? Pur si simplu nu pricepe legatura dintre manierele ei de purtare cu imbolnavirile dese.
Cineva spunea despre ea ca se imbolnaveste pt ca este o persoana foarte rea si haina...Nu este adevarat, se imbolnaveste pt ca nu are cei 7 ani de acasa.