View Single Post
Vechi 04.05.2016, 23:27:30
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
S-a umplut lumea de administratori!
Inainte, pe la noi se intampla ca din 10 oameni, 9 erau turnatori. Acum sunt 9 administratori. Fiecare vrea sa administreze resursele altuia! Nu mai pare nimeni preocupat serios sa si le administreze pe ale sale.
Sesizam cu usurinta, de voim, ca administratorii se ocupa de toate resursele tale: unii iti conduc sfatos afacerile, altii iti organizeaza timpul, sunt unii care iti ordoneaza familia si altii care iti administreaza locul de veci. Ti se conduce caruselul, porcul, catelul. Ti se administreaza privirea, memoria, imaginatia si gandirea.
S-a umplut lumea de administratori!
Administrita acuta, iar nu sida ori cancerul, e boala momentului!

P.S. Am ajuns la concluzia deprimanta ca romanii (nu stiu altii cum sunt) au nevoie, dupa ce se intampla un eveniment la care participa ei insisi ori de care au auzit, sa apara mai intai unii si unele ca sa le explice cum si ce s-a intamplat de fapt. Romanii nu mai au incredere in propria minte, inima, simtire si voire. Daca a vazut un meci de fotbal, romanul fuge repede la jurnal ori la tv-show ca sa afle cum a fost meciul, de fapt. Daca a participat la prigonirea vremii de catre vreo canicula, romanul fuge repede la tv sa vada maimutoii cum ii explica fenomenul. Daca a asistat la vreo defenestrare, romanul asteapta ca mai intai sa apara ziarul ori stirea televizata/internetizata ca sa i se spuna ce s-a intamplat, de fapt, sub ochii lui!
Cineva trebe sa ne puna mereu filtrul prin care sa vedem si sa resimtim lucrurile. Cineva mai mare, mai priceput, mai bun, mai competent musai sa ne administreze viata intreaga, nu-i asa?... Cine anume? Oricine. Te pomenesti ca o fi si asta tot vreo forma de ... smerenie!
Prietene ai avut cumva o zi grea? Domnul sa te binecuvinteze! Nu prea inteleg care e problema? Pari necajit frate ?...