Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Am avut si eu ocazia de a cunoaste asemenea oameni frumosi.Imi vin in minte acum doi:
1.Sotia mea avea o bunicuta foarte simpatica.Am prins-o numai vreo doi ani .Cand mergeam la ea parca ajungeam in Rai, fata de cum eram obisnuit cu certurile alor mei.Te primea cu o bunatate mare si totdeauna vroia sa te serveasca cu ceva .Iti spunea pasaje lungi din Biblie din cap.Facea Adunari ale Oastei Domnului la ea in casa, cand nu era voie sa o faca.O bunatate si o pedanterie, sa ii spun, aparte.Unele lucruri nu stii cum sa le explici prea bine, dar persoanele respective isi pun o pecete aparte asupra ta.
2.O frizerita de la tara, este un predicator neintrecut .Nu e o predica prin vorbe, ci prin felul ei de a fi.Lucreaza cu mare atentie si cu o dragoste aparte, te ia de vreo trei ori la rand sa iti scurteze si aranjeze parul ,pe undeva ai crede ca e o perfectionista .Dar in timpul asta vorbeste mult cu tine .Este o persoana foarte empatica si pozitiva.Cand vorbeste despre nepoti, multumeste la Dumnezeu ptr darurile care li le-a dat.La final dupa o munca poate dubla cat ar face un frizer obisnuit spune un pret ridicol -5 lei.Ii dai mai multi,ea oricum e multumita, dar sunt oameni care o duc mai greu, si ptr ei e o binecuvantare ca lucreaza asa ieftin.
Doamne ajuta!
|
Deja oamenii astia care sunt multumiti si cu pretentii putine sunt pe cale de disparitie;poate or mai fi in Romania dar aici in vest nu gasesti,pur si simplu.
Eu am renuntat sa-mi mai fac parul la salon de ani buni: si coafezele mai prost pregatite si de la periferie cer tot atat cu alea sofisticate din centru,pe atunci cam $180.
O magarie.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|