View Single Post
Vechi 21.02.2008, 20:45:49
irinafm irinafm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
pana acolo unde cuvantul lor contravine cuvantului lui Dumnezeu.
Sunt de acord. Dar uneori, cand parintii imi cer ceva asa mai la nelocul lui, cum ar fi tatal meu ca imi cere sa ma duc sa ii cumpar tigari ( un exemplu ), si nu vreau, tot o fac. Sunt constienta ca sunt complice la acest pacat, dar pe de alta prte nici nu il pot refuza. Ii zic de mii de ori sa se lasa, nu neaparat ca e pacat cat faptul ca nu este sanatos, dar nu ma asculta. Nici macar pe mama mea care si ea se roaga de el sa se lase. Odata a incercat sa faca asta dar nu a tinut prea mult, ii este foarte greu pentru ca fumeaza de 30 de ani. Nu am ce sa ii fac. Si imi este tare aiurea cand trebuie sa ma duc sa ii cumpar, chiar si in acele cateva zile pe luna cand ma duc la ai mei acasa ( ca ei locuiesc in alta localitate ). Este adevarat ca trebuie sa asculti de ei, dar atunci cand contravine cuvantului lui Dumnezeu sa te opui. Sunt constienta de asta, insa nu pot pune mereu in aplicare hcestia asta. Eu mereu am fost ( zic eu ) un copil ascultator si nu am iesit mai niciodata din cuvantul parintilor mei. Uneori ai mei, in special tata, imi spun ca sunt prea "bisericoasa" si ca exagerez cu anumite lucruri desi nu cred ca este asa, asa ca prefer deseori sa ascund diverse lucruri pentru a nu mai duce in discutie chestiile astea, si pentru a nu le ispiti sufletele sa vb ceva de rau despre Biserica ca mai rau le provoc pacatul astfel( pun accent in ceea ce il priveste pe tatal meu care nu are nici in car nici in maneca cu Biserica ). Asta este ...
Reply With Quote