Subiect: Remember
View Single Post
Vechi 09.04.2016, 12:24:54
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit A murit "regele dansului in comunism",Cornel Patrichi

Saptamana aceasta, mai precis, marti, 5 aprilie, a trecut in nefiinta maestrul Cornel Patrichi,dupa o lupta indelungata cu cancerul pulmonar.El este cel care a dus coregrafia de televiziune la rang de arta.A fost balerin, actor, coregraf, cu multe spectacole in tara si strainatate.
A facut parte din juriul la "Dansez pentru tine" , a realizat coregrafia la emisiunea "Vineri seara cu Florin Călinescu",asadar maestrul a dus o viata de celebritate showbiz...Nu s-a spovedit si nu s-a impartasit niciodata.
Fumator inrait, s-a operat de cancer in 2014 si de atunci a tot luptat pt viata...Gigi Becali,l-a convins pe ultima suta de m sa accepte spovedania si Sf. Impartasanie.Totodata, i-a si oferit un loc de veci in cimitirul din Pipera, exact langa lac, asa cum isi dorise artistul.
"Avea nevoie de un loc și am ajutat eu. Cel mai important lucru zic eu și spun asta nu cu mândrie e că s-a spovedit și s-a împărtășit înainte să moară. El nu mai făcuse asta niciodată. Înainte cu două zile de a muri, l-am dus la duhovnicul meu, A stat o oră și i-am zis duhovnicului să-l ia ușor. Dimineața la ora 7 s-a împărtășit. M-a impresionat că a zis că vrea să stea în genunchi în fața preotului”, a declarat Becali...
Cand am aflat vestea, mi-am zis: Doamne ce noroc pe omul asta!Daca nu era Becali, avea un loc garantat in iad! Multe are Gigi la activ,nu e el nici pe departe vreun sfant, dar cu siguranta are cateva goluri marcate unde trebuie cu faptele bune pe care le face, milostenie, bani..si uite ca acuma a salvat si un suflet, care toata viata lui n-a avut nimic de-a face cu Dumnezeu...
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote