Subiect: Alcoolul
View Single Post
Vechi 31.03.2016, 18:18:07
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Ahile a explicat f frumos si f complex...Eu am sa ma refer strict la latura sportiva,Urbanophon...Tu faci fotbal de placere, am inteles..deci la tine e efort constant si e nevoie de rezistenta..un fel de cardio..Nu-i ca si cum ai trage de fiare la sala, te mai opresti, mai bei apa,te mai odihnesti, continui iar...
Deci automat fotbalul este solicitant, alergatul pe teren te face sa transpiri ca si cum ai alerga pe banda...gandeste-te ca alcoolul, nicotina,oboseala,proasta alimentatie(la capitolul asta intra si grasimile animale), sunt toate factori determinanti pt conditia ta fizica...
De ex, daca seara ai tras o bauta cu prietenii(sa zicem 2-3 beri) si poate ai mai si fumat o tigara-doua, ca na..se cam completeaza una pe alta, mai ales intr-o companie placuta...dimineata daca ai programat un fotbal , vei vedea ca vei obosi mai repede si nu vei reusi performantele anterioare.
Berea din cate stiu este printre bauturile cele nocive..dupa ce ca-ti oboseste ficatul, ca na e alcool, iti mai da peste cap si pancreasul...Si-apoi mai alearga a doua zi daca poti..:)
Scuza-ma c-am intervenit..sunt fata, da..dar am ani buni de sala si de sport si cam stiu cu ce se mananca mancarea asta...Sportul si asa este solicitant pt corp, pt ficat in general, ca el e responsabil de oboseala noastra..de pilda sportivii profesionisti, pe langa suplimente alimentare proteice mai iau si vitamine si nu in ultimul rand fosfolipide esentiale pt functia hepatica-Liv52,Fortifikat, etc..Imagineaza cand mai bei si alcool..ce se intampla cu inima, stomacul, pancreasul si ficatul tau...
Berea mai contine si estrogen, exact ca soia..si predispune la ingrasare, la burtica..:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote