Nu am dependenta fizica de alcool. Adica nu trebuie sa imi iau suta dimineata la prima ora sau sa ma tremure daca nu beau. Sunt in stadiul in care imi e mai usor sa nu beau deloc decat sa beau doua beri si sa ma opresc.
Am doua ganduri: unul sa ma las de tot si al doilea sa beau moderat.
Eu lucrez intr-o cafenea care are practic program de Pub. Asta inseamna ca noaptea lucrez pana la ore foarte tarzii. Uneori e foarte solicitant fizic si in special psihic. Daca beau o bere, doua ma relaxeaza in ambele sensuri. Ma ajuta sa trec peste momentele de tensiune maxima. Asta stiu sa fac si prin asta imi castig o paine decenta, sa imi ziceti sa imi caut alt job, e de prisos.
In timpul liber compun muzica. Iarasi, cand beau ma ajuta foarte mult la texte, la creatie. Scoate pasiunea din mine. In acelasi timp sunt si inginer de sunet, iar in timpul lungilor sesiuni de studio, berea ma ajuta la fix.
Mai imi place sa ma duc la fotbal cu baietii. Dupa meci, e un ritual sa ramanem sa bem niste beri. Cine e sportiv, intelege.
Iau uneori pauze de o saptamana, doua. Dar asta reusesc doar daca stau in casa toata ziua, dupa job evident. Asta ma face sa ma simt inutil. Cand imi dau seama ca am exagerat cu o seara inainte, ma framant. Ma gandesc la Sfanta Scriptura si la ce zic Sfintii Parinti. Nu interzice transant, dar condamna excesul.
Draga moderatie, care e secretul tau?
P.S: AlinB, te rog inca o data nu mai posta pe acest topic.
|