Citat:
În prealabil postat de alynnna
vsovoi, acea poveste nu ii apartine (lui Iustin44), este scrisa intr-o carte ( daca imi amintesc bine e vb de Pr.Paisie) am citit-o si eu. Probabil a dorit sa continuam cu exemple proprii sau citate si nu pentru mandrie ci pentru folosul tuturor! :cool:
|
poi draga alynnna, nu am zis de ce a scris ci de ce o sa scrie, daca va da un raspuns duhovnicesc pentru Ancah shi Veliur shi pentru moi, parle franse? shi nu am zis ca s-a mandrit ci ca sper sa nu se mandreasca apoi, ca doar eo am zis ca nu ma pricep, ca vorbesc vorbe shi Cuvintele le spune acela incercat, iar el ca un ucenic bun al parintelui Cleopa, va shti cum ar trebui sa raspunda shi ce anume... dar sa nu shi-o ia in cap, ca sa nu pacaleasca pe pacatos ca fica lui de aia n-are copii, ca doar prin botez s-au cam shters, dar fireshte ca de aia nu s-a maritat respectiva, ca apoi sa dea peste unul ca tat-su, atunci mai bine sa stea pe tushe.... zic shi eu ca sa nu fie cum a zis el :) sper ca nu se supara, ca iar da cu ceva dupa mine... :D, poate ne mai povesteshte de la parintele Cleopa daca l-a cunoscut.:)
costel, acela era sfant shi nu mai cadea in poftele trupeshti, dar noi, "Capul in Pamant" cum spune sf Efrem Sirul, ca nu se cuvine a ne ridica ochii la a privii necuvincios la o femeie, sau la o domnishoara, chiar daca a facut-o Dumnezeu foarte frumoasa.