View Single Post
Vechi 20.02.2008, 14:13:40
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Am citit pana la pagina 2 si deja m-am saturat de parerea subiectiva a lui Traditie, care se pare ca este traumatizat saracul, si ii spun saracul pentru ca altfel nu am cum sa-i spun, pentru ca il compatimesc, SINCER.
Nu stiu ce varsta are si orice varsta ar avea, eu nu pot sa cred ca nu exista celule, pentru ca de altfel nu as mai exista nici eu ca organism, iar dumnealui vad ca ii place sa creada fara sa vrea ca totul este ca in arhicunsocutul film MATRIX.
Domnule sau Doamna Traditie, nu va suparati, dar daca nu exista celule, atunci cum de am fost operat eu acum 7 ani de zile de hernie, daca medicii nu aveau cunostintele lor medicale? Si culmea e ca chirurgul a si reusit sa imi "sudeze" pleura la loc. Chiar, oare cum a reusit asta? A fost inselarea diavolului? Dar oare diavolul inseala medici ca acestia sa vindece oameni? Eu stiam ca diavolul nu da inselari pentru a ne vindeca, iara daca a fost asa pana la urma, asta inseamna ca eu m-am inchinat la diavol ca sa ma vindece de hernie? Inseamna ca am facut un mare pacat. Gata, trebuie sa ma duc sa spovedesc asta preotului, ca am fost operat prin inselarea diavolului, eu fiind de acord cu asta.
Sincer eu ma intristez sa aflu ca sunt oameni care interpreteaza religia pana intr-un asa hal, si o duc pana intr-acolo unde limita absurdului deja o da in fatarnicie si fariseism.
Eu nu cred ca Iisus are ceva cu stiinta, ci are ceva cu savantii care o aplica acolo unde nu trebuie si o folosesc spre amagirea oamenilor ca vor trai mai multi ani, etc.
Si totusi Traditie m-a facut sa rad copioc cu afirmatiile dumnealui! :D :D :D
Doamne, si mai mare e gradina TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote