View Single Post
Vechi 20.02.2008, 13:44:40
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Nu exista celule.
Vad ca ai ceva cu imbatranirea si stiinta. Asadar, ce crezi tu despre imbatranire este o aberatie, si iti argumentez simplu: si sfintii au imbatranit cu trupul, dar nu si cu sufletul, ;) Si dupa cum bine stim in icoane ei sunt reprezentati cu barba alba sau neagra, depinde la ce varsta au murit, ;). Iar sfintii tineri sunt reprezentati tineri cu barba sau fara, depinde cum sunt descrisi.
Asa, acum nu pot intelege ce ai cu stiinta? Pai tu nu te gandesti asa un pic, ca daca nu ar exista celule, asta ar insemna sa nu existe nici trupul nostru. De unde ai tras concluzia asta absurda? Atunci cum de te pot trata medicii cand te duci la ei cu un picior rupt? I-a explica-mi! :D
Ce ar fi ca atunci cand te duci la spital ca ti-ai rupt piciorul, chinuindu-te in acelasi timp cu dureri infernale, doctorul sa iti spuna: "Stimate domnule Traditie, eu nu am cum sa te operez ca sa iti introduc o tija metalica pentru sustinere osoasa pentru ca nu exista celule, prin urmare, daca nu exista celule rezulta ca nu aveti oase in picior, practic nu aveti picior, dar celulele nu sunt numai in osul dumneavoastra rupt, sunt in tot corpul, asadat nici corpul dumneavoastra nu exista pentru ca nu exista celule, in concluzie nu existati, asadar nu am cum sa bandajez piciorul unei persoane inexistente!" :D :D :D
Doamne, mare e gradina Ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote