poi poate ne invatza Iustin44, ca eu pot emit pareri dar neincercat fiind sunt sortite eshecului shi doar intamplator ar avea vre-o shansa de a aduce un folos cuiva, parerea mea, dar hai sa ma straduiesc, nefiind incercat, shi sa vad ce ar trebui shi cum sa te aperi ancah draga,
veliur, da cred ca vor sa ne invetze destrabalarea increzutului de a iscodi...
ancah, poi este porunca data prin Moise sa nu pofteshti/ravneshti/zelozeshti/invidiezi nimic din ce nu este al tau... deci ne-a invatzat Hristos sa cerem la Dumnezeu
dar tu vorbeshti de o patima, de neputintza de a scapa de o dragoste necurata... poi da, aici deja trebuie un duhovnic incercat ca sa te scoata din pacatul des, apoi ala mai rar shi apoi sa ajungi la nepacatuire...
dar noi ne-am obijnuit mai nou nu sa cerem sa moara capra vecinului ca are shi asta o logica, ci sa moara vecinul cu capra cu tot... deci poate de acolo ar trebui sa incepi Ancah draga.... inventez shi eu, nu am habar de sfaturi duhovniceshti, shi poate ca imi spun shi mie aceleashi lucruri ca shi eu sunt bolnav...
Deci sa ashteptam sfatul lui Iustin44 cu conditzi sa nu shi-o ia in cap ca e un ucenic al parintelui Cleopa... asha cum a shi marturisit, ca daca cauta sa placa oamenlor atunci deja shi-a luat rasplata de la oameni, dar daca cauta sa placa lui Dumnezeu... tzinand seama de aceshtia mici (o IoTA, o CIrTA) atunci ishi va primi binecuvantarea shi mare v-a fi chemat in Imparatzia Cerurilor cum ne invatza Hristos.
|