View Single Post
Vechi 16.03.2016, 13:52:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Oricat e nevoie. Daca ar ramane insarcinata femeia pe care o iubesc atunci as face pasul cel mare catre juramantul sacru. S-ar schimba ecuatia si pentru ea si pentru mine.
Pai nu inteleg, ce anume s-ar schimba?
Daca ai sti ca o iubesti, te-ai fi casatorit deja cu ea.
Dar pentru ca nu stii si ramane insarcinata gata, o iubesti?

Pai casatoreste-te cu ea si las-o insarcinata, dilema rezolvata. :))

Citat:
Repet, din experienta mea, cat si din alte exemple la care am fost martor, casatoria pentru multe femei e o joaca. Divortul e o banalitate. Prefer sa trec prin niste incercari care sa testeze realtia, decat sa ma trezesc ca juramantul din fata Altarului nu mai are nici o valoare.
La fel zic si femeile despre barbati.
Oare cine o fi cu adevarat infractorul?

Citat:
P.S: Apropo de copii si concubinaj...de doua ori am avut "emotii". In ambele cazuri avortul era optiunea pentru ea. La un moment dat am amenintat-o ca "o leg de calorifer" daca face o asemenea prostie. M-am citat. Astea mi-au fost cuvintele. Bun venit in Babilon. Uneori imi vine sa imi plang de mila ca Dimitri Karamazov.
Pai oare cine ofera "optiunea avortul" decat barbatul care "ofera" o relatie fara angajamente?

Bun, bun, o legai de calorifer, nastea pe urma ce faceai?

Ca presupum, oricum ai ajuns la concluzia ca erati "incompatibili".

Ramaneai cu "imcompatibila"?
O trimiteai sa-si creasca copilul "sponsorizand-o" cu cateva sute de lei pe luna?
Il cresteai tu?
Il dadeati la orfelinat?

Citat:
In concluzie, da, mai sunt baieti crestini. Pacatosi si dezamagiti. Dar avem speranta...:)
Crestini care sa faca reclama concubinajului, nu cred.

Bun, exista riscul sa mai si pacatuiesti ca si crestin, dar sa spui ca pacatul era ok pentru ca bla bla si bla bla, deja vorbim de un oximoron.

Last edited by AlinB; 16.03.2016 at 14:01:44.
Reply With Quote