View Single Post
Vechi 14.03.2016, 20:11:24
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Cred ca parerea Pelerinului privind originea crestinismului in aceasta tara si zona este cea mai pertinenta si documentata, cel putin deocamdata.
Te rog sa imi arati unde sunt documentele si dovezile aratate de Pelerinul, asa cum spui. Eu am vazut doar niste pareri, poate mi-a scapat mie. De asemenea, in caz ca nu au fost date de Pelerinul, te rog sa spui care sunt dovezile si documentele care contrazic ceea ce am dat eu (desi presupun ca nu ai citit mesajul meu cu ce spun Origen, Hippolit si Eusebiu). Presupun ca stii mai multe si de aceea esti atat de sigur.
Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Nu un afurisit de scaun episcopal sau metropolitan trezeste un om sau un popor din somnul lipsei de vointa, ci Ha-Shem, prin medierea singurului Mediator perfect, Ha-Maschiach.
De la un timp (cam de cand ti-am spus ca esti pe drumul cel bun, dar era doar o incurajare) iti cam bati joc cum vrei si in fiecare mesaj de credinta noastra, propovaduind ideile protestante si chiar paganismul. Mai mult, de multe ori ne si faci prosti sau rataciti, sau pietisti ca ne inchinam la sfinti si nu facem ca protestantii. Ai de gand sa continui asa? Nu-ti zice nimeni nimic ca e o varza ceea ce crezi tu, pe care o schimbi tot timpul, dar de ce trebuie sa ne-o bagi pe gat in fiecare mesaj? Mai rau e ca tu esti convins ca ceea ce crezi tu e purul adevar, nu te indoiesti o clipa ca ar fi ceva gresit, desi acum ceva timp credeai altceva, apoi altceva si tot asa.
Reply With Quote