Citat:
În prealabil postat de flying
Nu iti permiti sa ma judeci pe mine dar "iti permiti" sa ii judeci pe preotii lui Dumnezeu ? Probabil te simti indreptatita sa arunci cu piatra caci esti curata lacrima in fata lui Dumnezeu.Dumnezeu la judecata nu te va intreba despre ce au facut unii preoti, ci despre ce ai facut tu insati.
Nu inteleg,ce legatura stransa ai avut cu Biserica daca nu cunosti cele mai banale notiuni despre credinta?Daca ajuti la curatenie in biserica sau faci o coliva,nu inseamna ca ai legatura stransa cu biserica.
|
Nu imi permit sa judec cat de des mergeti la biserica, fiindca nu va cunosc, d-voastra va permiteti sa ma judecati, desi nu ma cunoasteti deloc si nu ati citit nimic din ce am scris.
Nu ma consider curata ca lacrima. Eu am spus din experienta mea si a cunoscutilor parerea mea, nu din auzite.
Asteptam un comportament mai frumos din partea unui cunoscator de credinta si bun credincios ca d-voastra. Nu scrie niciunde ceea ce afirmati d-voastra nici un preot nu a spus ca prin el este mantuirea.
Nu e frumos sa ii dispretuiti pe oamenii saraci care fac curatenie, si ei ajuta in biserica cu ceva si nu sunt de dispretuit, eu nu fac acest lucru dar daca as face nu mi-ar fi rusine.
Sa stiti ca si Hristos poate ca o sa va intrebe de rautatea d-voastra si de felul in care ii tratati pe ceilati fara sa ii cunoasteti.