Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 11.03.2016, 14:53:26
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
De ce crezi asta? Oricum, o aunumită doză de batjocură am pe undeva deci mi se pare normal să crezi că altă variantă nu există. Și mi se pare și foarte înțelept să nu crezi ca prostul în oricine. Însă există o întrebare grea: dacă cineva spune o teorie adevărată și e păcătos oare e mai de crezut decât dacă cineva spune o teorie falsă și e păcătos sau Doamne apără și păzește, e o față bisericească? Dar dacă respectivul e un mare păcătos om de ștință fără frica Lui Dumnezeu?

Deci e greu să ai discernământ însă pentru a recunoaște adevărul ai nevoie și de o bază scripturistică.

În mod firesc ar trebui să credem ușor un sfînt creștin care spune adevărul, cum nu sunt sfînt decât sfințit, așa ca marea majoritate a românilor, atunci rămîne la latitudinea ta dacă mă crezi sau nu.

Eu pot să-ți spun că
Scriptura e nu doar inutila, ci chiar o povara pentru o cunoastere stiintifica. Ce conteaza din ea, este mesajul de mintuire. Acela trebuie luat 100% in serios. Nu si miturile cosmogonice cetoase sau narcisismele mistice si razboinice tribale, sau alte prostii.