Buna seara!Va multumesc pentru sustinere tuturor,am vazut multe sfaturi aici,multumesc.De facut sport,fac din clasa a5-a,acum fac ciclism si ma obosesc bine dar nu prea are efect din punct de vedere hormonal.Am vazut ca cineva a zis cum ca ar fi normal sa ma masturbez,nu este deloc normal,inteleg destul de bine mecanismele din organism si stiu si ceva psihologie,dar la mine a devenit patima pentru ca nu m-am ingrijit de asta.Sambata o sa ma spovedesc,dupa cum v-am promis,nu voi mai manca nimic 7 zile drept pedeaspa pentru trup si pentru a-mi aduce aminte ce ma asteapta daca voi mai cadea iar,o zi s-a dus,mai sunt 6.Asta ar trebui sa fie lupta finala ca altfel ar ajunge sa ma copleseasca si mai mult patima,daca as cadea din nou ma refer.Unii m-ar considera putin ciudat,dar nu am avut o prietena pana acum.As vrea sa merg pe monahism.Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul cum s-au obisnuit oamenii cu pacatul zicand ca este ceva normal,carr se imbina perfect cu scrierile din biblie ale lui Pavel care zic:"Sfarsitul nu ca veni pana ce nu se va arata fiul pierzarii"-modelul masculin din zilele noastre si:Vor cauta evanghelii mincinoase caci nu vor mai putea rabda adevarul(nu am dat citat ca nu stiu exact cum este).Nu va mai certati va rog si multumesc inca odata pentru sustinere.Va tin la curent cu inca un post maine.
|