View Single Post
Vechi 10.03.2016, 19:07:16
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Nici nu e de mirare ca sunt numiti oameni de rand si sunt dispretuiti cetatenii acestei tari, cu aroganta, la cata avere au strans oamenii de afaceri, pardon hotii, impreuna si cu presa care ii sustine, sunt deja cocotati intr-un turn si ii desparte un hau enorm de oamenii obisnuiti, distanta aceasta nu va putea fi redusa niciodata.

Hotia la romani este, pe de alta parte ca un cancer cu metastaze, nu vad cum ar putea fi stopat.

Lipsa de respect si de civilizatie a romanilor se poate observa asa cum spuneti, in lucruri aparent mici, ca de exemplu urcatul in tramvai fara a permite celui dinauntru de a cobora in prealabil, mizeria de pe strazi, reactia salbatica din trafic, insotita de nerespectarea regulilor, lipsa de respect cand se sta la o coada si unii se baga in fata, imbulzeala de la moaste (si eu cred ca avorturile mai mult ca sigur sunt facute si de cei care merg la moaste sau la Prislop).

Lipsa de speranta data de rotirea cadrelor de partid este inca un lucru cu care sunt de acord.
May the Lord give you grace! Sint placut surprins, doamna, sa descopar pe inca cineva aflat in tabra ideologica opusa mie, adica pro-Vest, care este o fina observatoare. Sincer, apreciez postarea dvs.
Sinteti aradeanca. Bun. Ei bine, sa va zic, si dvs., si la toti, o poveste: bunicul meu patern, dintr-un sat din N Rominiei, a avut ocrotirea Parcelor asupra vietii sale: in al doilea razboi mondial, a supravietuit de la Cotul Donului, pina in Tatra. In URSS a avut ocazia sa vada caracterul inuman al comunismului, asa ca, dupa ce au fost toti aglutinati in colectiva in '49, el a iesit dupa doua zile; si-o bagat picioarele si inca ceva in idiotul si criminalul sistem care deja incepaea sa lase masca jos. Ei bine, practic din acel moment, jegosul stat romin a inceput sa ii jefuiasca pe fata, pe el si familia sa.
Bunicul meu matern era in partea opusa a tarii, spre Mare, si era avocat. Eu pe el il mostenesc: pe vremea cainelui de rege-dictator, servantul pasaricii lupescu, el ratase o bursa pentru ca...nu spusese ca, vezi Doamne, monarhia este superioara republicii. cu late cuvinte, nu se aglutinase sub steag. Dumnezeu sa il odihneasca cu dreptii! La fel si eu, duc mai departe acest impuls si privesc cu ura la orice sistem, cu scirba la subiectismul sau ideologic, economic, religios, si cu dispret la cei ce stiu sa se integreze, si anume nu (doar) prin munca, ci (mai ales) prin arivism. Mai tirziu, pe vremea comunismului, era avocatul unor "chiaburi" locali, eivdent, a fost rau vazut si persecutat pe aceasta tema.
Asa ca, se pare ca cam detin si manifest din plin impusul suicidar de a mictiona cu putere impotriva vintului ucigas al istoriei.
Reply With Quote