View Single Post
Vechi 19.02.2008, 21:28:23
FOTINOS FOTINOS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2008
Implicit

Lidia si Consuela tin sa va multumesc pentru bunele sfaturi si ca urmare a raspunsurilor voastre ma simt si eu dator cu cateva completari.Trebuie sa va spun ca nu sunt amagit si nici ironizat,poate doar exprimarea mea greoaie a facut sa se-nteleaga asta.Sunt un individ :p care in aceasta luna a implinit 30 de ani,dragutel :rolleyes:,la 1.87 m si 88 kg,cu alte cuvinte un ins aparent in regula.Cum scriam ieri,pana acum un an trupul meu era chiar firav,iar de atunci lipidele s-au depus cu precadere in zona abdomenului si a gatului,iar acum vreau sa stopez aceasta disproportionalitate.Lidia se poate sa ai dreptate cand spui ca m-am ingrasat din cauza depresiei si ca aceasta din urma a lasat ceva rani,insa te asigur ca datorita Lui Dumnezeu aceastea sunt in curs de vindecare.Nu am o parere proasta despre mine,iar duhovnicul meu a reusit sa ma trezeasca dintr-un somn pacatos.Dar sa nu deviem de la subiect,mai jos o sa va arat meniul meu pe 5 zile, conceput de o prietena,nespecializata,din ce a gasit si ea pe internet.Alaturi o sa va trimit un site recomandat de alta prietena.Mentionez ca nu am urmat inca niciunul din cele doua programe,insa in functie de raspunsul vostru,coroborat cu ce mi-ati mai scri deja o sa ma apuc de treaba. Mii de multumiri!

LUNI

dimineata--ceai verde,2 oua,iaurt,cascaval,margarina light,
paine prajita

gustare :)..1 grapefruit,apa sau suc natural

pranz------salata verde,sau salata de varza,carne de pui pe gratar (teflon)..supa de pui sau vita,paien prajita sau crutoane,apa minerala

seara------peste fript,cartofi natur cu f putin unt,un pahar vin rosu

MARTI

dimineata--cafea,1 ou,paine prajita,sana,cascaval

gustare--1 mar,suc sau ceai

pranz----ciorba vita,carne fripta cu piure,un pahar vin alb

seara----ciuperci gratinate,salata de cruditati,vin alb

MIERCURI

dimineata---gem fara zahar,margarina light,paine prajita.limonada 500 ml

gustare-----1 banana,1 grapefruit,suc

pranz-------varza calita,supa de post,branza de soia,limonada

seara------salata de vinete,branza de soia,salata de cruditati,limonada

JOI

dimineata---cereale sau musli cu lapte,2 oua
paine prajita,sana

gustare--2 mere,o placinta:D,ceai verde

pranz----pui fript cu salata,supa pui,paine prajita,apa minerala

seara----orez cu lapte si gem fara zahar

VINERI

seara--salata de morcov,telina,mar cerde,lamaie si sos de soia,masline cu paine prajita

EXERCITII FIZICE OBLIGATORIII!!!!!!!!!.....

DE LUNI PANA VINERI--DIMINEATA--25 GENOFLEXIUNI
25 FLOTARI
40 ABDOMENE

SAMABATA LA AMIAZA INANTE DE MASA----2 MIN INTINS PE JOS TII PICIOARELE SUSPENDATE LA 5 CM DEASUPRA SOLULUi(repeteti de 3 ori)
15 flotari normale
10 in pumn
5 cu palmele intoarse
DUMINICA--15 MIN ALERGARE USOARA SAU 1 ORA PLIMBARE

*UNDE NU SUNT SPECIFICATE CANTITTILE..BUNUL SIMT TREBUIE SA ISI FACA SIMTITA PREZENTA:P

*ORICE ACTIVITATE FIZICA ADITIONALA ESTE BINEVENITA:D...

http://www.terapii-naturiste.com/
Reply With Quote