Citat:
În prealabil postat de aubergine
Oare este cumva vsoviviviv care facea propaganda lui Dan Diaconescu si regelui Mihai la sectiunea de politica?
|
@DragosP:'Iar a scăpat?'
@iuliu46:'vso66 sau vso666. :)'
'www.youtube.com/watch?v=F5OLR498sLk'
Dacă acest vsoviviviv pentru aubergine este același cu vso66 sau vso666 pentru iuliu46 și dacă 'iar a scăpat' (înapoi pe forum) pentru DragosP rezultă din analiza pe text că:
-acel de care vă amintiți a fost un user, un user banat de cel puțin două ori ('
iar a scăpat').
-a fost neinteresant și plictisitor și ar obosi userii dacă s-ar întoarce...
-numele acelui user era vsovi și vsovivi și vsovivivi dacă coroborăm vsoviviviv cu vso66 și vso666 și cu acel iar.
Căutând userul vsovivivi am găsit:
Biography
un mândru păcătos bannat pe nedrept
Interests
joaca, focul, apa, cerul, sfințenia, Cuvântul
Occupation
sa stau in post, fofilarea.
Religie
Ortodox
și văzînd că întradevăr ultimul vsovivivi e banat înseamnă că fiecare vi a fost adăugat după o nouă banare.
Rezultă logic corect în mintea lui iuliu fiecare banare este echivalentă cu aplicarea unui 6.
Citind la religie Ortodox mă gândesc că de fiecare dată a răbdat sau a iertat revenind mereu pe forum dacă nu cumva a revenit ca să se răzbune sau să ispitească pe cineva. Acest lucru se poate deduce din ce a postat.
M-ați făcut puțin curios și aș vrea să știu ce credeți că susținea acest vso+vi+vi+vi în legătură cu regele Mihai.
De Dan Diaconescu nu întreb ce credeți că susținea pentru că nu mai prezintă pentru mine niciun interes din moment ce este la închisoare... cu o sentință prea grea în opinia mea, dar nu vreau să mă amestec.
Continuare la pilda Domnului:
Băiatul fariseului voia să se facă bancher pentru că știa că acolo se câștigă bine. La școală învăța bine numai la materiile ce țineau de stiințele economice. Copiii vameșului voiau să se facă medici. Învățau bine la toate materiile umaniste pentru a ajunge oameni mari în societate. În oraș existau 4 școli și o universitate.