View Single Post
Vechi 02.03.2016, 21:00:31
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Hai sa vedem un pic ce-i aici.

Deci avem urmatoarea situatie: o lege aberantă susţine dreptul "familiilor" homosexuale de a adopta copii.

Si mai avem un avocat pe un forum care zice asa:

Intrebarea care se pune e previzibila. Daca locuiesti intr-un stat in care exista o lege aberanta care permite homosexualilor sa adopte copii ( azi UK, maine, poimanine Romania - God forbid!), iar acei copii adoptati de familii gay vor vrea sa traga pe cineva la raspundere cand vor fi mari, cui sa se adreseze? Cine e responsabil pentru vatamarea lor? Un om sau un intreg sistem de legi?
Daca ati fi avocat in UK, considerati ca aceasta lege trebuie respectata doar fiindca e lege?

Daca apare Grand Moff Hadrianuspe aici, sunt sigura ca are ceva spumos de zis pe tema ideologiilor civilizatiilor occidentale.
Am renunČ›at la un anume fel de a dezbate problemele anumitor ideologii Č™i sisteme; am devenit mai ponderat, inter alia Č™i în urma unor discuČ›ii Č™i interacČ›iuni pline de învăČ›ăminte, din toamna trecută, cu bunii mei prieteni din tabăra politică adversă, Mihai G. Č™i Pelerinul. Pur Č™i simplu, nu mai reacČ›ionez prin postări isteroide Č™i coprolalice la probleme globale la care nici un individ nu are puterea de a impune (deČ™i, în specia noastră, indivizii gîndesc) soluČ›ii. Pentru mine, ce se întîmplă Č›ine mai mult de biologie Č™i...ocultismul bazic: specia umană comite, de la 1789 încoace, o apostazie progresivă, cu diferite viteze Č™i etape, iar consecinČ›a "în această viaČ›ă" este degenerare: sufletească, mintală, fizică. Ce se întîmplă acum e...metastaza politică a unei tumori spirituale. La nivel global.
Reply With Quote