Citat:
În prealabil postat de GMihai
Nu știu dacă realizezi, dar prin modul în care scrii în topicurile referitoare la cazul Bodnariu nu te diferențiezi prea mult de colegii de forum care susțin cruciada anticip.
Numai presupuneri, bănuieli, insinuări, termeni "bombă" aruncați cu nonșalanță, mai ceva decât pe burtierele televiziunilor de scandal (de pildă, chiar în postarea de mai sus, "torționarii" - care torționari, bre ?! "îi execută" - exact așa chirăie și colectivul de la Antena 3, că îi execută ANAF), scenarită și conspiraționită la greu, și nu în ultimul rând, dispreț pentru norme și pentru autoritățile legitime.
Hai să o luăm rațional: poți să-mi expui o normă a statului norvegian pe care au încălcat-o lucrătorii Baernavet ? Dar concret, cu subiect și predicat.
|
Sunt in asentimentul d-voastra, este la fel ca si cei care sustin cruciada anticip, sufera de conspiratita la greu si arata dispret fata de legi.
Desi in cazul cipurilor a fost mai rational, acum nu stiu ce i se intampla de o ia asa pe aratura, probabil ca ii este frica ca ii va lua cineva copiii in viitor si atunci nu mai gandeste rational, e de inteles.