Citat:
În prealabil postat de catalin2
Marea majoritate nu a stiut care e motivul interventiei protectiei copilului, deci n-a stiut de nicio bataie (si nici acum nu stiu). La inceput s-a invocat motivul religios, de aceea s-a mobilizat comunitatea penticostala si apoi si ortodocsii. La fel si eu am citit la inceput de acest motiv, abia dupa cateva zile am vazut din intamplare la tv ca s-a spus ca violenta fizica e motivul principal. Si dupa alte multe zile am vazut un interviu in Norvegia cu sotii Bodnariu, in care acestia spuneau ca fetele au spus ca sunt batuti in fiecare zi, deci asta se cerceteaza de protectia copilului. Cei care ies in strada (si cred ca multi din ei sunt penticostali, am vazut interviuri doar cu pastori) nu stiu ca acesta e motivul.
|
Daca nu te informezi bine despre un caz, iesi in strada ca un bou, fara sa gandesti, inseamna ca esti masa de manevra. Nu o luati personal, nu ma refeream la d-voastra ci in general.
Astfel se da apa la moara ateilor care gandesc ca religiosii gandesc cu capul preotilor, pastorilor, sunt ca niste oite proaste, ceea ce nu ar trebui sa insemne un crestin.
Iertati dar eu nu cred in aceasta explicatie. La pocaiti se ia o decizie, ca la partid si credinciosii trebuie sa o execute, altfel se zboara afara din cult. Toti cei care gandesc cu capul lor sunt alungati.