Citat:
În prealabil postat de AlinB
Tu stii ce inseamna "sa-ti bati copiii"?
Nu te intreb daca ai avut sau daca ai copiii ca e destul de sigur ca nu.
Dar te-as intreba, parintii tai n-au dat niciodata in tine?
Da mai, asa e.
Tu esti singura de pe lumea asta care ii pasa de ceva.
La restul este asa...de manevra.
|
Nu am fost batuta, nu am batut si nu am vazut violenta in familia mea. Cred insa ca romanii sunt invatati sa fie batuti si sa bata, nu fac toti asta, dar multi o fac, sunt si statistici. Nu e persoana mea in chestiune si mi se pare ca as putea sa va atac, dar nu o fac, mi se pare o mitocanie sa ataci omul cand ti se termina argumentele,dar nu ma mir, de la jigniri personale, ridicarea tonului, la bataie e un mic pas, si de la impunerea cu forta a ideilor acestora prin iesit in strada...
Mi se pare culmea absurdului si culmea culmilor in general sa iti bati copiii si apoi sa iesi in strada ca sa aperi dreptul de a-i bate. E strigator la cer, jenant si rusinos ca romanii din toate popoarele au facut acest lucru, dar cred ca e reprezentativ pentru noi, suntem un popor violent care ne batem copiii, parintii si animalele, care ne-am omorat conducatorii etc.
Ce credeti ca Barnevernetul asta a fost inventat special ca sa ia copiii romanilor, si copiii altora in general, ca sunt blonzi si de rasa buna? Ca toata lumea are ceva impotriva romanilor, ca e o conspiratie internationala impotriva romanilor?
Ideea asta e pe acelasi palier cu ideea cu cipurile, masoneria, vrajitoria etc, conspiratii peste conspiratii, decat sa ne vedem vina, mai ales ca suntem crestini si sa incercam sa ne indreptam, sa nu mai ne comportam ca niste animale in societate si acasa, noi dam vina pe inchizitie si credem ca toti au ceva cu noi.
Nu as fi zis nimic daca oamenii astia ar fi recunoscut de la inceput domnule am gresit, ii batem, suntem de vina, sa plece capul in pamant si sa incerce sa se schimbe, nu sa faca atata scandal, sa iasa in strada, sa mobilizeze oameni si politicieni, sa creada ca pot rezolva totul prin forta, prin impunerea punctului de vedere, prin bagarea pumnului in gat, si cand vad ca nu rezolva nimic sa plece capul in pamant si sa devina mielusei si sa isi recunoasca vina, e jenant.