View Single Post
Vechi 25.02.2016, 00:25:06
Ionel28 Ionel28 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2015
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Question

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Apăi mai Ionele și eu am deviat mult pe forumul asta,dar niciodată nu m-am citat pe mine însumi.Cat despre fragnentul tau din documentarele lui roxin,slab te prezinți.Dar fiindcă vreau să fi iar catehumen la pragul ortodoxiei,îți spun doar să nu faci prozelitism lucrurilor pe care tocmai le-ai descoperit,mai bine stai,cugetă,analizează si abia după ce înțelegi emite.Îți spun asta fiindcă și eu am căzut in capcana pseudoenciclopedismului.
Nu este vorba despre nici un pseudoenciclopedism , astea majoritatea sant argumente clare existente azi oriunde in lume in toate cartile de cultura generala. Sigur ca sant si tampenii sau lucruri eronate peste tot , dar un crestin trebuie sa stie ce e adevarat si ce e fals. Si in documentarele lui Roxin , sau ale lui Dinu Costel Linca cu ,,Noi Aryanii , daci , sant majoritatea lucruri perfect adevarate despre stramosii nostrii , dar si aiureli. Documentarul lui Roxin cu Zvastica dacica este adevarat. A fost si este un simbol solar , antic , venerat de toata populatia daca , adica stramosii nostrii , iar la trecerea la crestinism , ea a fost preluata ca simbol al nemuririi , sau al vietii , deoarece era prea puternic venerata ca simbol , sa fie abandonata. Sigur ca nu trebuia sa se intample lucrul asta. S-a intamplat deoarece cineva a vrut in mod voit ,,paganizarea crestinismului,,. Si daca ar fii doar cu respectivul simbol solar , dar si altele.
Reply With Quote