Subiect: Despre pecete
View Single Post
Vechi 21.02.2016, 01:05:40
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
nu e vorba de prostie coane.=, daca tot ne tragem de sireturi de parca am copilarit impreuna.
e vorba de inselare iar cine se crede afara de inselare spune Sf. Ignatie Briancianinov acela este cel mai mare inselat. Cuvintele si tot ce am spus azi nu imi apartin, nu eu le-am alcatuit o spun duhhovnicii , preotii si calugarii. de peste tot din lume insa din Biserica ortodoxa a lui Hristos. de altfel am venit si cu exemple clare, cu carti, cu articole . si o sa mai aduc.

In rest nu se uita Dumnezeu in gura pacatosului cand ponegreste semenii sai. Deci afirmatiile tale nu inseamna nimic, eu stiu ce am in inima si stie si Dumnezeu. si asta este cel mai important.
Dar cine te ponegrește, madame? Dimpotrivă, admir talentul cu care promovezi cipul, jucând rolul gospodinei căzute în sminteală numai imagindu-și perspectiva cipuirii globale.
Doar actorii foarte inteligenți pot juca roluri de proști atât de convingător.
Din punctul ăsta de vedere, felicitări!

Dar am vrut să știi că ortodocșii autentici nu sunt chiar așa de bătuți în cap! Nu-i frumos să-i batjocorești în halul ăsta, chiar dacă înțeleg că-i bisnis și n-ai nimic personal cu ei!

Last edited by Mihailc; 21.02.2016 at 01:07:58.