View Single Post
Vechi 20.02.2016, 23:05:49
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Stiti d-voastra sigur ca nu i-au batut? Pe baza a ce?

Ce institutie serioasa se complica cu astfel de chestii daca nu e ceva grav la mijloc, o bataie crancena, violenta repetata, neglijenta, droguri? Sa stiti ca nu e o conspiratie mondiala anti-copii romani, asa cum cred multi.

In fine, personal ii cred mai mult pe norvegieni decat pe acei penticostali, care stim foarte bine in ce hal de mincinosi si manipulatori sunt ca oameni, din dorinta de a atrage noi adepti. Ipocriti mai mari nu cred ca exista, poate intre politicieni. Iar d-voastra le tineti isonul.
Familia Bodnariu nu a plecat din tara pentru ca a fost alungata, ei aveau o situatie buna in tara, dar au vrut conditii mai bune, a se citi bani mai multi care ofera un alt stil de viata. Sa isi asume consecintele.
Cunosc cazuri de pocaiti penticostali care isi bateau nevestele si copiii in fata rudelor si la biserica erau ingerasi, atat de bine se prefaceau.
Si ortodoxele care fac avorturi pe banda rulanta? Sau ortodocsii care isi bat copiii, sau omoara parintii, sau...? Ah, sintem aglutinati sub steag, latram pentru cauza: ai nostri sunt perfecti, aialti sint jafuri. Macar aveti idee cit de vechi si jalnic si destructiv e impulsul de turma de a pupa undeva propria organizatie si isi lauda propria credinta?! Cit de banal si costisito la scara istorica?!
Reply With Quote