18.02.2016, 13:04:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Frate Igor, minunate imagini ai postat! Sa iti rasplateasca Bunul Dumnezeu!
Despre partea cu simtitul, insa, Igor sa ma ierti
Nu prea creditez proiectii, chit ca poate-o sa ma certi.
Decat sa-mi exalt simtirea ca sa dibui protestanti
Mai bine mi-o-ntorc acasa, spre ogorul cu talanti.
......:)
|
Ia te uită... :) Ești poet ! Minunat. Și eu... :) Domnul să te înmulțească.
"Pelerin spre răsăritul personal, iadul" fiecare postează imaginile ce le are în suflet.
Pentru toți protestanții vechi și noi:

"De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, fiind singur de sine osândit" (Tit 3, 10-11)
"unii, lepădându-le, au căzut din credință; Dintre aceștia sunt Imeneu și Alexandru, pe care i-am dat satanei, ca să se învețe să nu hulească." (I Timotei 19-20)
ANATEMA tuturor ereziilor. Fiindcă ele, ereziile, țin suflete minunate departe de Împărăția Cerurilor. Doamne, ai milă de noi.
Amin.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 18.02.2016 at 13:20:42.
|