View Single Post
Vechi 17.02.2016, 17:01:36
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Of, frățiorii mei. Bărbați frați, of... De ce vă vedeți cu toții așa de superiori ? Și frățiorii rătăciți în eresuri, dar și frații Ștefan și Alin.

De ce nu iubiți, ca și cum a-ți muri mâine ?
Cum să mai avem un dialog sincer și curat, când voi îi vedeți cu superioritate, pe unii oameni spre rușine sau așa...
Cum mai puteți primi har, frați Alin și Florin, cum mai puteți scrie din inimă, când voi gândiți așa de superior ?

E întuneric de mândrie, a gândi că ești superior cuiva cu ceva, fie el creștin, eretic, păgân, ateu.

Dacă noi, creștinii ne mântuim și ereticii care hulesc Sfintele Icoane și pe Duhul Sfânt care odihnește în fiecare Sfântă Icoană, și prin alte erezii nu se mântuiesc, asta să ne fie spre durere, spre lacrimi, mai tare să alergăm după frații rătăciți. Că zice Pavel: "în lupta voastră cu păcatul, nu v-ați împotrivit încă până la sânge." (Evrei 12, 4)
Până la sânge să alergăm pentru cei ce nu se mântuiesc și să luptăm cu dragoste împotriva păcatului lor, din dragoste pentru persoana lor.

Cu ce am greșit în ce-am scris ?

Iartă-mă frate Ștefan-Florin, dacă te-am făcut de rușine, nădăjduiesc că n-am scris nimic împotriva lui Hristos, sper să nu fi scris ceva oribil.

Iartă-mă, frate Alin, că ți-am făcut reclamă proastă, ție sau Bisericii.

Vă rog să mă ajutați, dacă vedeți vreo minciună în posturile mele, că nu vreau să smintesc sau să rănesc Biserica. Să ne ajutăm unii pe alții cu dragoste.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote