Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Fugi, bre, d-aici! Se vede ca nu esti (inca) pentru casatorie.
Uite care-i treaba, ca sa nu zici ca iti sunt inamic:
1) daca iti e frica sa sari, degeaba aduni masuri de siguranta; frica bate proviziile!
2) a trai inseamna a-ti asuma un risc mortal; de ce? pentru ca toti murim;
3) iubirea paralizeaza paralizia;
4) io n-am avut serviciu nici cand m-am insurat, nici cand m-am insurat iarasi, nici cand m-am insurat ultima data; si totusi am trait, am iubit, am facut copii, am scris carti, petitii, jurnale, testamentu, poezii etc. Ba chiar am gasit resurse ca sa si mor, de cateva ori (multe!) si sa ma las inviat si asa mai departe.
Parerea mea de onctofil: traieste, inainte sa imbatranesti! Lasa pe ratati si pe retardati sa faca pe inteleptii. Tu, deocamdata, traieste!
Cum?
Amintindu-ti si crezind pur si simplu ca fiecare fir de par din cap iti e numarat. De mine, desigur, ca doar nu de Bunul Dumnezeu, Proniatorul...:)
Abandoneaza-te, deci, vietii! Te va rasplati, cu bune si cu rele, precum numai ea stie.
Sau nu te lasa tati, in memoria ta?....
|
Doamne...pentru prima oara in viata intalnesc un om mai "idealist"ca mine..ceea ce-i lucru rar, crede-ma...Ce pot sa zic decat ca ai ilustra cu succes "carpe diem-ul" latin!
Este super ok sa traiesti cu capul in nori dar e bine sa ai picioarele pe pamant...si sa mai ai si niste garantii materiale, cat de cat.In sensul ca, daca tot te-ai hotarat sa zbori, ia-ti macar o parasuta cu tine..chestie de bun simt..:)
Multe relatii promitatoare la inceput, ajung sa se rupa din cauza unor "nimicuri" materiale, din cauza tensiunilor si neintelegerilor acumulate..Si uite asa, incetul cu incetul, dispare dragostea...
Nu spun ca banul aduce fericirea dar in mod sigur o intretine...E securizant "pamantul stabil" de sub picioare si-ti permite sa visezi mai departe...