Citat:
Īn prealabil postat de Florinvs
Eu am zis in sensul ca pentru a va putea intemeia o familie si a locui impreuna cu fata respectiva (in conditiile in care sentimentele reciproce sunt destul de clare si puternice, asa cum a descris initiatorul topicului), trebuie sa va puteti intretine voi doi, si sa nu depindeti financiar de parinti.
Ori pentru asta evident trebuie un serviciu stabil, full-time.
|
Fugi, bre, d-aici! Se vede ca nu esti (inca) pentru casatorie.
Uite care-i treaba, ca sa nu zici ca iti sunt inamic:
1) daca iti e frica sa sari, degeaba aduni masuri de siguranta; frica bate proviziile!
2) a trai inseamna a-ti asuma un risc mortal; de ce? pentru ca toti murim;
3) iubirea paralizeaza paralizia;
4) io n-am avut serviciu nici cand m-am insurat, nici cand m-am insurat iarasi, nici cand m-am insurat ultima data; si totusi am trait, am iubit, am facut copii, am scris carti, petitii, jurnale, testamentu, poezii etc. Ba chiar am gasit resurse ca sa si mor, de cateva ori (multe!) si sa ma las inviat si asa mai departe.
Parerea mea de onctofil: traieste, inainte sa imbatranesti! Lasa pe ratati si pe retardati sa faca pe inteleptii. Tu, deocamdata, traieste!
Cum?
Amintindu-ti si crezind pur si simplu ca fiecare fir de par din cap iti e numarat. De mine, desigur, ca doar nu de Bunul Dumnezeu, Proniatorul...:)
Abandoneaza-te, deci, vietii! Te va rasplati, cu bune si cu rele, precum numai ea stie.
Sau nu te lasa tati, in memoria ta?....