View Single Post
Vechi 26.01.2016, 20:24:14
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Am citit,plangand, Viata Parintelui Cleopa si apoi multe,multe carti.Simt o sete imensa de aceasta APA VIE. Am alergat la Manastirile din Moldova si din tara si nu ma satur sa descopar pe Sfintii Lui Dumnezeu , viata lor si faptele lor.Este ceea ce am cautat intotdeauna, SFINTIREA, DESAVARSIREA. O Biserica VIE care are toate parghiile pentru desavarsirea fiilor ei.
Am simtit ,pentru prima data, PUTEREA Bisericii luptatoare si puterea nevazuta, dar simtita, a Bisericii biruitoare.
Totul a fost incredibil,tot ce am trait si simtit,dar acesta a fost doar inceputul. Tot ceea ce am trait si traiesc acum este o minune continua si simt ca totul este dovada dragostei de neimaginat a Domnului Dumnezeului nostru.
Sunt prea multe de spus, sunt mii de zile si trairi si descoperiri si calauzire si lacrimi si pocainta si durere si indoieli , dar atata fericire pentru ca niciodata n-am mai fost singura, am simtit toata dragostea marii familii in care m intrat.

Foarte frumos ce a-ti spus aici.Interesanta povestea de viata care a-ti redat-o.
Ce dovada mai buna de a arata ca esti ortodox :"...atata fericire pentru ca niciodata n-am mai fost singura, am simtit toata dragostea marii familii in care am intrat."
Legat de David Hudson, am admirat in primul rand vocea Dumnezeiasca, si simtirea din toata fiinta, la unele din melodiile ce le-am auzit la dansul.
Domnul sa va binecuvinteze!