Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ma ionele, macar scoate abureala aia cu "ortodox" si pune acolo "martoru' lui Peste" sau "adventistul lui White".
|
Nu e nici o abureala . De ce ai impresia ca un ortodox nu poate pune astfel de intrebari? Sau ceilanti nu le vad , sau cum. Eu am pus o intrebare pe care ar trebui multi sa o punem la fel.Ca de aia e un forum de discutii religioase. Cum sa putem afla ce gandim daca nu punem intrebari. Chiar pe acest forum nu mai stiu ce nume avea a intrebat cineva in felul urmator. ,,Daca sufletul este nemuritor inseamna ca Adam exista in ceruri la Dumnezeu inainte ca sa fie facut din tarana pe pamant. El astepta raspuns. Nu stiu daca i-s raspuns cineva. La fel este si cu propovaduirea Evangheliei .Cine o face astazi, de ce se spune clar ,,Mergeti de invatati popoarele,, Cine merge azi la toate popoarele , sau nu mai continua acest proces de invatare . Populatiile budiste sau hinduse sau musulmane nu trebuie sa devina si ele crestine. Astea sant intrebari si multe altele pe care inca nu le stim ,,