MINUNEA CU CATOLICII de la manastirea LAVRA-CITEZ din cartea PE JOS IN RUGACIUNE PRIN ATHOS-2004,de diacon GH.BABUT-ed.pelerinul roman -Oradea:
pE TIMPUL CRUCIATILOR,ANUL 1276,Man.LAVRA a avut o ispita.Trei preoti din LAVRA,din cauza FRICII si fiind siliti de trimisii papei de la Roma,au aceptat sa slujeascaLITURGHIA impreuna cu catolicii.Unul din ei s-a topit si a ramas ca o apa linga altar.Dupa moarte ,ceilalti doi proti au ramas NEPUTREZITI.De cite ori au fost ingropati.pamintul arunca trupurile lor afara.Aratau ingrozitor!Le crescusera parul si unghiile.parul le acopera intreg trupul,sunt intregi si nu mai putrezesc.LUCRUL ACESTA S-A PETRECUT PINA RECENT,cind man.LAVRA i-a luat si i-a dus intr-o pestera la malul marii si au zidit-o.Acesti doi preoti neputreziti au fost vazuti si de un parinte roman,care se mai afla in viata,am si eu poza xerox cu cei doi."-am incheiat citatul din cartea mai sus mentionata.
ADRESA DE EMAIL A EDITURII PELERINUL ROMAN ESTE:pelerinul.roman@gmail.com-pt cei care vor sa-si procure cartile .Au si cartea f.f.buna cu titlul.PELERINUL ROMAN.
|