View Single Post
Vechi 18.12.2015, 22:49:06
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Mantuitorul a spus ca nici macar o pasare nu cade pe pamant fara voia lui Dumnezeu. Credeti ca moartea unui om, chiar daca noua ne poate parea oribila sau fara sens, sau inutila, este fara sens in fata Lui? Exista credinta in inviere si in vietuirea vesnica a dreptilor cu Hristos. Este inima credintei crestine, daca ne-am pune speranta doar in lumea asta sau in cat intelegem noi am fi pierduti.Tot ce este rau va fi spulberat de Dumnezeu.Aici putem muri, si tuturor poate ne-a murit cineva drag in conditii greu de inteles, dar cand Hristos va veni se vor implini cele spuse de Apostolul Pavel in I Tes 4.14-17. Apostolul spune ,,mangaiati-va unii pe altii cu aceste cuvinte". Cat despre cei rai judecata Lui va fi crancena, uitati-va in Apocalipsa 19.13-16 pentru ca va fi implinirea profetiei din Isaia 63.2-4.

Nici lumea si nici moartea nu-i vor desparti de dragostea lui Dumnezeu.Pierderea e grea si doare dar nadejdea si credinta sunt mai puternice si daca simtim ca ne doboara tristetea si ca ziua de maine pare a fi de neindurat atunci aduceti-va aminte de cuvintele lui Ieremia, rostite in imprejurari tragice: ,, Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se inoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atat de mare!"

Eu asta am avut de spus si deja am vorbit mai mult decat trebuia. Credeti cum stiti voi mai bine si Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va lumineze.