Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului
Crezi ca daca faci misto de un domeniu in care nu ai oregatire, iti da Domnul bonusuri? Pai nu duntem in SWTOR, sa ajungi mare mahar in Dark Council, doar fiindca ai fost yesmanul perfect pentru Darth Ravage. Serios frate, eu nu ma supar, sper sa nu te superi si tu. Da, chestia cu marea zeita o aveau ai dinsintea noastea a indoeuropenilor. Noi aveam societste patriarhala, pelasgii matriarhate. Jur ca cartile de istorie nu musca. Poti incerca; imi asum public consecintele legale, vorba cuiva, ca te-am indemnat.
Instig crestinii fanatici la studiu grav si deosebit de grav al cartilor de istorie pe tema unor credinte mult mai vechi decat abrahamismele (era sa zic abramburismele).
|
Vorbesti prostii cat tine de mari. Daca a existat ( si probabil au existat multe ) vreo civilizatie in care o zeitate feminina avea un rol important sau principal asta nu inseamna ca era o chestie paneuropeana. Inseamna ca unii intr-un loc din Europa credeau asta.
Mai repede vad ca ii instigi pe crestini sa asculte manele. Aia e UN ISTORIC. Cu ideile ei. La fel cum Roller a fost un istoric cu ideile lui. Sau atatia altii - multi chiar din zilele noastre. La fel cum Roller servea la timpul lui anumite interese, asa si femeia respectiva - sufla in foalele neopaganismului.