View Single Post
Vechi 14.12.2015, 14:17:40
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Dragos frate, stai linistit. Tu si prost, in nici un caz. Valabil si pentru toti cei ce posteaza in duh crestin aici. Cand ii citesc postarile sophiei, cu obsesiile pe tema facutului de copii in sticla si altor genderisme importate cu anasana sictir de la locul unde e varza aia, brasals adica, am senzatia cacitesc un text in Colicoida vernaculara. :))))))))))))))))))))))
Acum serios, pentru un om cu mintea normala, adica non-pedofil intre altele, notiunile de "educatie pentru copii mici" si "sex" don't belong in the same sentence.
Ma uitam eu la colege intr-a sasea, dar nu in felul ala. Bleah...
Marile porcarii ce facem atunci cu totii era sa scriem obscenitati pe peretele de la veceul de baieti. Sau sa furam seminte de la simpaticul stat comunist (pe prima o faceau doar golanii clasei, pe a doua si eu). Yeeah, tempi passati. Era bine de tot atunci. Acum...pai cand am predat eu la practica pedagogica la o clasa a 7-a la o scoala de fitze in a doua jumatate a anilor nouazeci, m-am speriat in sensul cel mai propriu: alea erau eleve cu frica de parinti macar, daca nu sid e Dumnezeu, sau..alte specii!? Si bagati de seama ca ocupantul imperialist, care inca nu se vadise ca ocupant, nu baga inca, mai cu zaharelul, mai cu sistemul antiracheta, pardon, bata, tampenii din astea pe gat. Tinerii si copiii erau inca, sa zicem, normali.
Acum? No comment. Pe tronul lui Vitiate, sarcini la 10 (zece) ani?!?!
Reply With Quote