Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Aceasta ultima discutie pe care am purtat-o a fost strict pe subiectul acelei poze postata cu 2 pagini in urma, care prezinta o descriere neutra a actului de procreere. Eu pe baza ei am discutat, nu pe baza presupusei viitoare ore de educatie sexuala.
Alin, esti de acord ca un copil sa nu stie de unde vin copiii pana in clasa a 8-a?
|
Acolo nu scrie doar despre locul de unde vin copiii ci este descris felul in care se "face dragoste", cum se obtine o "mare placere", cum se intaresc lucrurile samd. Ba li se spune si ca nu-i neaparat sa faca un copil dar in cazul asta trebuie sa se pazeasca. Deci nu e vorba despre actul de procreere ci despre facutul dragostei.
Si 2 - nu stiu cati copii de 10 ani vor sa stie amanunte in legatura cu procesul fiziologic. Si nu stiu cati inteleg. De asta e bine sa lasam la latitudinea parintilor informarea in legatura cu locul de unde vin copiii si scoala sa-si vada de orele de biologie asa cum trebuiesc facute. Sau sa faca ore speciale pentru parintii care doresc sa-i invete pe copiii lor cum se face dragoste si nu au timp sa le arate pe atlas acasa.