Inca ceva: l-am urat pe Putin pentru crima de la Beslan. Crimele, chiar genocidele, facute de rusi nu sunt cu nimic mai scuzabile decat cele comise de occidentali sau orice alta injghebare statala, SI INVERS. L-am urat pe Regretatul pentru absolut cretinul cult al personalitatii. Pe Iliescu pentru "teroristi", mineriade si faptul ca de fiecare data cade in picioare. Si asa mai departe.
To put it plainly: nu am nimic cu prooccidentalii de pe forum. Alegerile lor nu sunt oportuniste. Au in familiile morti datorita stalinismului si/sau Armatei Rosii/NKVD-ului. Recunosc si privesc cu compasiune solemna acest fapt. Deasemenea, unul din ei pare sa ma fi iertat pentru boacanele si iesirile mele trecute cretine, iar altul m-a scos dintr-un mare cacat (si pentru asta, si nu doar, il voi respecta cat voi trai). Tot ce ii rog este sa incerce sa priveasca Rusia putinista si Iranul ayatollahilor cu mai putina inversunare critica. Ei da, au toate motivele sa fie prooccidentali. Insa prooccidentalii din fruntea bucatelor, care decreteaza ca trebuie sa vorbim si gandim doar euroatlantic in spirit si expredie, ei da, sunt oportunisti. Ei se catara pe jertfa stramosilor vostri. Dumnezeu sa ii odihneasca cu dreptii pe toti cei ce su luptat in munti impotriva stapanirii bolsevice si a URSS! Am spus--o din inima, nu doar am scris-o cu degetele.
|