Subiect: Noi atentate
View Single Post
Vechi 26.11.2015, 12:27:15
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Pai fratilor, de Alin si Dragos nu ma mir, ca ei sunt din dulsea Moldova, respectiv bogata-in-bunaciuni Braila, si habar nu au ca e o strada Bucuresteana cu acest nume, pe care trecea pe vremuri cea mai indragita linie ferata industrialade pe vremea Regretatului. Mihnea, zici ca tu stii zona. Nu e nici o gluma porcoasa din partea mea, pe onoarea mea! Umorul meu e mai degraba infantil-scatologic si sadic, decat sexual-porcos, iarasi nu stiu cum nu ati observat.
Ehei, cand eram in a sasea, si vagoanele cu seminte de floarea soarelui si dovleac asteptau sa traverseze Lizeanu, ttecand pe langa URAC, noi baietii dadeam la stanga cantitati enorme, cat puteau toate buzunarele cuprinde, de seminte, pe care le haleam in nestire la scoala. Vremuri frumoase... Cum zicea careva pe o retea de socializare "In comunism furi de la stat, in capitalism fura statul si corporatiile de la tine". Eh, tempi passati... Era fiorul lucrului interzis in mintea de post-puber, mno...
Da, e vorba de fosta cale ferata Ram. Bucuresti-Baneasa- fosta statie Bucuresti-Herastrau- Bucuresti Obor, inaugurata la începutul secolului 20 si desfiintata definitiv in anii 1985-1987, care strabatea actualul cartier de blocuri Aviatiei si cartierul Tei.
Reply With Quote