View Single Post
Vechi 14.02.2008, 16:33:09
sisu sisu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
Implicit

haideti sa o luam sistematic.
In primul rind subiectil este postat pe un sub-forum despre secte si culte.Deci nu trebuie sa va ambalati.Daca eu sau altul ca mine ar posta pe alt forum inteleg sa fiti indignati.Eu vad acest sub-forum ca un fel de "consulat" pe teritoriul unei tari.Deci lasati-ne sa ne expunem si noi parerile.Altfel , asa cum am mai spus, va deveni un loc de scuipat si de defulare ceea ce consider ca este mult mai grav.

Partea buna este ca putem discuta si poate se pot trage foloase de ambele parti.Partea rea este ca nu toti inteleg acest lucru.???

Privimd neutru observ ca voi acordati o mai mare atentie crucii, si nu obiectului de tortura, decit sacrificiului lui Isus.Crucea este considerata o arma, sarutind crucea saruti picioarele lui Hristos,etc.
Cit despre fuga diavolilor din fata crucii, sa fim seriosi.Asta este o deviatie.O gaselnita pentru exorcizari si alte de-astea.

strajeru, voi ziceti ca crucea s-a cinstit si inainte de Hristos.Si ti-am mai zis, lasa-l in pace pe Russel.Aia-s ruselistii...:)
Noi nu mai avem nimic de-a face cu Russel si greselile lui.Stii foarte bine ca nu din cauza lui Russel nu acceptam crucea.Ci pentru ca refuzam orice act care ar putea avea tenta de idolatrie sau ar putea distrage atentia asupra misiunii lui Isus si proiectului Divin si ca termenul din biblie nu inseamna mot-a-mot "cruce".
Reply With Quote