View Single Post
  #8  
Vechi 14.11.2015, 10:45:03
The Willful One
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Mihnea, inseamna ca e vremea ca cetatenii (la naiba cu cacofoniile!) euroepni sa ia situatia in propriile lor maini, indiferent de sau chiar contra, daca e nevoie, vointei politice a propriilor lor guverne si state.
Avand in vedere ca am banuiala urata, si din pacate din ce in ce mai intemeiata, ca de fapt Satanele Unite si gurade iad numita Arabia Saudita sustin, inca in ascuns, cloaca wahhabita, e foarte posibil ca, de fapt, cei ce ne "apara" sunt de fapt parte a cosnpiratiei.
Poate e timpul sa se puna, in tarile cel mai lovite de nebunia monoteismului militant strict, intre paranteze autoritatea dubioasa a statului modern, care la urma urmei este produsul regicidelor, abdicarilor si talhariilor "burghezo-revolutionare", de la 1789 si 1848 incoace. Sa ne amintim de vremurile glorioase ale comunitatilor mici cu lideri naturali.
Rept, toate astea se impun, DACA securimea si soldatimea nu en vor apara cu adevarat, adica nimicind din fasa amenintarea detracatilor dumnezeroului unic si profetului pedofil. Si, dupa cum demostreaza evolutia legislativa de la unspe sept incoace, NU ne vor apara, deoarece interesul lor este spre cati mai multi morti si panica majora, caci doar asa se pot implementa restrictii majore asupra din ce in ce mai iluzoriei libertati ramase.


Vive la France!

Last edited by The Willful One; 14.11.2015 at 10:50:19.
Reply With Quote